Cum sa ai picioare frumoase la costuri mici

22 iul.

Salut!

Nici nu stiu cand a trecut timpul, saptamana viitoare intram deja in luna august! Eu am avut mici probleme cu laptop-ul, cu managementul timpului si cu evenimentele, astfel ca am cam neglijat blogul si trebuie sa recunosc ca mi-a venit foarte greu  fara sa scriu un articol.

Daca tot e vara, imbracamintea este mai lejera si atentia este indreptata tot mai mult spre aspectul picioarelor, fie ca purtam sandale sau fuste, rochii, pantaloni scurti. Folosesc cu succes unele produse pe care vreau sa vi le prezint, poate le veti considera si voi folositoare.

  • Crema cu uree de la Tis

Urea este o substanta incolora, inodora si solida la temperatura camerei, care este prezenta in epiderma ca un factor natural de hidratare. Ureea se gaseste in aproape toate  fluidele corpului si ajunge la suprafata pielii prin tranpiratie, insa in cazul persoanelor cu pielea uscata, concentratia acestia scade cu pana la 50%.

O data cu inaintarea in varsta scade procentajul de uree de la suprafata pielii, astfel ca acesta se rideaza mai usor, devine uscata sau chiar solzoasa uneori. Crema cu uree de la Tis promite sa hidrateze pielea, avad si efecte keratolitice, hranind pielea uscate care produce prurit intens sau infectii micotice.

kjkjhb

Compozitie: uree, acid lactic, glicerină, extracte naturale (stejar, germeni de grâu).

Recomandări:

  • îngrijește pielea uscată, crăpată şi iritată, unghiile încarnate, devitalizate şi deteriorate;
  • reface pielea în diverse afecţiuni cutanate: dermatită, psoriazis, ihtioze, bătături, keratoze.

Utilizare:
Aplicaţii locale de 3-4 ori/zi, în strat gros; se aplică numai pe zone curăţate în prealabil.
Se aplică numai pe pielea intactă. Nu se aplică pe mucoase.

 Am utilizat aceasta crema in special pentru calcaie, iar efectul s-a observat imediat, aceste fiind mult mai moi, mai catifelate si mai ingrijite.

Pretul cremei nu este mare, pana in 10 lei, insa cu siguranta veti fi foarte multumiti de calitatile acesteia.

  • Supliform de la Hofigal

Este un gel pentru intretinerea corporala pe care in folosesc inca din vremea liceului. Acesta este recomandat pentru celulita, vergeturi, dureri musculare, reumatice si articulare, tulburari ale circulatiei periferice.

jnkjn

Gelul contine extract de iedera, castan, ardei iute si uleiuri esentiale. Imi place foarte mult pentru ca ofera o senzatie de picioare usoare, pielea este foarte catifelata, insa trebuie aplicat de 2-3 ori pe zi, iar zona unde este aplicat produsul trebuie protejata prin caldura.

Pretul este de asemenea unul modic, de aproximativ 8-9 lei, depinde de locul de unde il cumparati.

 

2 răspunsuri to “Cum sa ai picioare frumoase la costuri mici”

  1. mihaela pojogu 26 iulie 2014 la 12:58 #

    Buna Diana,
    Eu de la Tis imi aduc aminte ca foloseam in Mangalia balsamurile lor de buze, e interesant produsul, ca si Supliform care nu-mi lipseste de altfel. xoxo

    • dianafoc 26 iulie 2014 la 20:40 #

      Buna Mihaela, sa stii ca e super faina crema cu uree, ingrijeste foarte bine orice parte a corpului care este mai aspra!

Lasă un comentariu