Review day today: Vichy Liftactiv Retinol HA

5 apr.
Vichy-Liftactiv-retinol-Ha-Page-banner

Vichy-Liftactiv-retinol-Ha

Hello! Azi va povestesc despre o crema de ochi antirid destinata persoanelor >30 de ani. In privinta ridurilor din jurul ochilor batalia trebuie inceputa din timp pentru a fi castigata, deoarece rar ridurile aparute se pot estompa sau pot disparea. Conteaza stilul de viata, mostenirea genetica, dar si alegerea produselor potrivite. Discut mai pe larg despre produs in articol!


Zona ochilor a contituit mereu un subiect tabu pentru mine, deoarece am cearcane foarte pronuntate, care oricum nu se estompeaza nu nimic, mi-am luat deja gandul de la aceasta posibilitate, insa aparitia ridurilor ar fi doar cireasa de pe tort.

Momentan folosesc crema de ochi Idealia, ma inteleg foarte bine cu ea, insa pentru persoanele care deja dau semne de ridare in jurul ochilor propun sa discutam si despre varianta din gama Liftactiv.

liftactiv-retinol ha-eyes

liftactiv-retinol ha-eyes

Crema renovatoare completa antirid Liftactive Retinol HA pentru ochi este destinata femeilor >30 de ani care doresc să trateze toate tipurile de riduri din zona specifică conturului ochilor avand acţiune de umplere si efect de iluminare a privirii.

Pentru a vă ajuta să combateţi diferitele tipuri de riduri, Laboratoarele Vichy au asociat retinolul, un element activ antirid de referinta şi adenozina pentru o eficacitate superioară, rezultand astfel Retinol A. Bogat în acid hialuronic, această cremă vă permite să trataţi eficient şi cu un singur gest diferitele tipuri de riduri ale conturului ochilor.

Inspirat din tehnicile de acupresiune, Vichy dezvoltă aplicatorul Dermo-Puncture, pentru a completa eficacitatea pro-netezire a preparatului LIFTACTIV RETINOL HA. Pentru fiecare tip de rid aveti o metoda speciala de aplicare a produsului, etapele sunt desenate pe interiorul ambalajului.

liftactiv-ha

liftactiv-ha

Textura cremei Liftactiv Retinol HA pentru ochi este una foarte fina, parfumul este foarte discret spre neutru, nu irita zona ochilor, iar finisajul pe care il lasa este unul mat. Este o crema compatibila cu majoritatea fondurilor de ten si nu se aduca in asa zisele „cocoloase” cum mai au tendinta unele creme!

Consider ca pentru a avea o privire luminoasa, contribuie destul de mult si ingrijirea zonei ochilor cu produse bune si potrivite, insa si hidratarea, mostenirea genetica, purtarea ochelarilor de soare si odihna. Sper ca v-a fost de ajutor acest review, eu consider interesanta aceasta crema mai ales pentru faptul ca este destinata femeilor peste 30 de ani, intrucat sunt putine produse antirid care sa se potriveasca si acestui interval de varsta.

Pe curand!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: