Produse Neutro Roberts via Emag

25 sept.

Neutro_Roberts (1)

Salut!

Produsele Neutro Roberts cred ca mi-au marcat copilaria. Nu stiu exact daca se gaseau la noi in tara si le cumparam pur si simplu sau, cum se intampla de multe ori, le primeam de la persoane plecate pestre granita, insa cu siguranta aveau ceva special care imi placea foarte mult.

O perioada nu am mai folosit astfel de produse, asta pana cand colega mea din timpul facultatii a inceput sa primeasca din nou, de la familia din Italia, produse Neutro Roberts si am inceput sa le indragesc iar. Insa desigur de la  terminarea facultatii nu am mai avut ocazia sa le folosesc, asta pana cand am rasfoit pagininile cu produse de ingrijire personala ale Emag-ului.

Am observat ca majoritatea magazinelor on-line isi extind gama de produse, chiar daca se indeparteaza de la ceea ce i-a consacrat. Astfel de cand au inceput sa vand tot felul de „briz-briz-uri” pe Elefant.ro nu am mai deschis pagina lor si nu cred ca as facea-o nici daca ar da carti gratis.

Insa revenind la Emag, am descoperit ca au produse Neutro Roberts, nu foarte variate, insa mi-au mai alinat dorul folosirii acestor produse. Firma Neutro Roberts are o istorie destul de indepartata care porneste din jurul anilor 1800. In aceasta perioada Florenta era capitala Italiei, insa orasul era populat de foarte multi englezi, astfel ca Henry Roberts, farmacist de profesie, a reusit sa isi deschisa un mic laborator farmaceutic, cu care a cunoscut un succes imediat.

In 1921 fuzioneaza cu o alta farmacie de notorietate ce ii apartine lui Lorenzo Manetti si se formeaza Manetti&Roberts, asta pana cand in anii ’70 cand devine definitiv Neutro Roberts, prima firma care pune pe piata produse cu pH neutru.

Mi-am achizitionat de pe site sapunul lichid, cu pH neutru desigur, care are acel miros inconfundabil al firmei.

DSC_0598

DSC_0599

Formula acestuia este extra hidratanta datorita glicerinei naturale din compozitie. Glicerina nu este straina de organismul nostru, astfel ca nu produce iritatii sau alergii. Are proprietatea de a absorbi apa din straturile profunde ale pielii pe care o aduce la suprafata acesteia, asadar ea este un produs bun de hidratare, insa folosita in exces va produse efectul contrar.

Un alt produs care mi-a atras atentia a fost deodorantul solid. Cand l-am primit am avut prima oara impresia ca e roll-on datorita aspectului atipic pentru un deodorant solid. Are un miros foarte fresh, mai masculin, astfel ca a ajuns in folosinta sotului meu, eu fiind prea „sensibila” pentru el.

page7

Am fost foarte incantata sa redescopar produsele Neutro Roberts, si sper ca cei de la Emag sa-si extinda gama de la aceasta firma.

Voi ati incercat produsele Neutro Roberts? Cum cu s-au parut?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: