Apa micelara 3 in 1de la Vichy

2 aug.

Hello!

Solutiile micelare devin din ce in ce mai cunoscute, si sunt testate tot mai mult de catre tot mai multe consumatoare. De cand am incercat aceste produse, am tot continuat sa le cumpar, in speranta ca voi ramane pana la urma fidela unei singure marci. Desi la inceput solutiile micelare au fost dezvoltate de companiile de dermato-cosmetice, acum  acestea sunt disponibile si in variantele de supermarket, care se apropie din ce in ce mai mult de variantele originale.

Solutia micelara este de fapt o solutie demachianta compusa din micele, adica din particule mici de agenti tensioactivi.

Pana acum am testat solutiile micelare de la Bioderma, Uriage si Ivatherm si cel mai mult mi-a placut cea de la Uriage pentru tenul mixt. Cum promotiile in farmacii pentru  produsele dermato-cosmetice sunt destul de numeroase si des intalnite, ultima achizitie a fost cea de la Vichy. Pretul acesteia a fost cel mai mic de pe piata, doar aproximativ 36 de lei pentru o cantitate de 400 de ml.

DSC_0087

Avantajul solutiilor micelare fata de laptele demachiant este ca nu necesita clatire dupa aplicare. Utilizarea lor este deci usoara si rapida. Foarte blanda, apa micelara  este potrivita pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cele mai sensibile, insa daca ai tenul uscat este posibil sa nu ti se potriveasca foarte bine, deoarece acestea au usor tendinta de a deshidrata.

Fiind un produs 3 in 1, apa micelara Vichy promite sa curete, sa calmeze si sa demachieze tenul printr-o simpla aplicare. Este imbogatita cu apa termala Vichy care are proprietati calmante, fortifiante si regenerante, devenind astfel un produs cu multiple valente.

DSC_0089

Am utilizat aceasta apa micelara pentru demachiere zi de zi de aproximativ doua luni si pot spune ca mi-am format o parere realista si solida in privinta ei.

Puncte forte:

  • Ambalajul cu pompita o face usor de utilizat si de dozat, nu risti astfel sa pierzi foarte mult produs la utilizare.
  • Cantitatea mare raportata la pretul mic, comparativ cu alte produse de acelasi fel
  • Produs dermato-cosmetic de calitate, imbogatit cu apa termala

Puncte slabe:

  • Nu reuseste sa demachieze foarte bine, spre exemplu rimelul nu dispare decat dupa multa insistenta
  • Ramane o oarecare pelicula pe piele, iar eu personal simt nevoia sa-mi clatesc suplimentar tenul cu un gel spumant
  • Datorita cantitatii foarte mari nu o poti lua in deplasari

In concluzie nu pot spune ca sunt dezamagita de aceasta apa termala, insa nu este una dintre preferatele mele, deoarece am incercat altele care se potrivesc mai bine tenului meu, dar nu este un produs care sa fie ocolit, mai ales daca il prindeti la promotie, asa cum l-am prins eu.

Voi ce apa micelara preferata aveti? Pe care o recomandati cu drag?

5 răspunsuri to “Apa micelara 3 in 1de la Vichy”

  1. mihaela pojogu 6 august 2014 la 22:02 #

    De la Bioderma mi-a placut cel mai mult, senzatia aceea depinde cum e uneori clatesc alteori nu. Vreau sa incerc si de la Garnier, etcc. pup!

    • dianafoc 7 august 2014 la 7:50 #

      Si eu mai am o lista lunga de ape icelare de incercat, pana la urma am sa ma hotarasc la una! Pup

  2. Cossa 7 august 2014 la 8:21 #

    Eu o folosesc pe cea de la Garnier siimi place foarte mult, mai mult decat Bioderma. Vichy nu am incercat, eu nu sunt o mare fana a produselro Vichy.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ape micelare bune, ape micelare proaste! | dianaelenastoica - 4 septembrie 2014

    […] le pot enumera pe cele de la Uriage, Bioderma, Ivatherm, iar cea mai putin grozava a fost cea de la Vichy. De obicei produsele Vichy nu se potrivesc oricarui tip de ten si am auzit destul de multe persoane […]

  2. Solutie micelara La Roche Posay | dianaelenastoica - 23 septembrie 2014

    […] Am profitat de promotia 1+1 cadou si am achizitionat-o, desi inca nu o terminasem pe cea de la Vichy, iar cea de la Avene era la […]

Lasă un comentariu