Ruj Costance Carrol

31 iul.

Salut!

Destul de recent am făcut o nouă comandă la Cosmetiq Shop. Din nou echipa a apreciat review-urile mele şi mi-a oferit coletul cadou, plus o mostră de fond de ten Calvin Klein. Le mulţumesc din nou pentru profesionalismul lor şi pentru faptul că oferă clientelor sale o gamă largă de produse cosmetice la preţuri foarte convenabile!

În colet printre un strugurel de buze demenţial, pe care am să-l prezint într-un post viitor şi o ojă Max Factor destinată pieţei japoneze, s-a numărat şi acest ruj de la Costance Carrol. Firma este una englezească, cu o vechime de 30 de ani, destul de renumită în regatul britanic.

Am fost destul de entuziastmată în comandarea acestui ruj, deoarece doream de ceva vreme să încerc o nuanţă mai închisă la culoare, iar aceasta a fost oportunitatea perfectă. Nuanţa este exact aşa cum mă aşteptam, un vişiniu închis, cu o textură foarte cremoasă, pigmentată şi care rezistă foarte bine pe buze. Mai precis culoarea este numărul 361 şi se numeşte Damson.

DSC_0099

DSC_0103

Un ruj într-o astfel de nuanţă trebuie aplicat neapărat cu o pensulă specială sau direct din recipient, fără să foloseşti înainte un creion într-o nuanţă asemănătoare cu cea a rujului, altfel vei rămâne cu un contur al buzelor mult mai închis atunci când se va duce rujul. De asemenea buzele trebuie să fie hidratate pentru că altfel se va observa orice imperfecţiune.

DSC_0117

Sunt foarte încântată de acest ruj, de faptul că este cremos, hidratant şi pigmentat. Sper să pot cumpăra şi alte nuanţe în viitor deoarece am observat pe site o paletă foarte largă de culori.
Dacă vă place această nuanţă, puteţi găsi rujul aici!

Pe curând!

Reclame

2 răspunsuri to “Ruj Costance Carrol”

  1. mihaela pojogu 1 august 2013 la 23:36 #

    Are acea nuanta superba care ma duce cu gandul la lookurile retro 🙂

    • dianafoc 2 august 2013 la 19:53 #

      Asa este Mihaela, este o nuanta destul de greu de purtat, insa e minunata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: