Lotion, potion, skin care notion!

20 mai

Salut!

Acum câteva săptămâni mi se terminase crema de faţă şi pornisem la cumpărături cu gândul de a încerca o cremă L’Oreal, însă am ajuns să cumpăr loţiunea hidratantă de la  Olay. De ce mi-a căzut privirea tocmai pe această cremă nu ştiu să zic exact. Posibil a fost de vină curiozitatea de a testa o firmă de cosmetice cu  care nu intrasem în contact până atunci.

Sunt extrem de încântată de alegerea făcută deoarece crema sau mai bine zis loţiunea hidratantă este perfectă pentru mine. Am ales formula pentru ten normal-gras, adică pentru tenul mixt în cazul meu. Textura este forte uşoară, comparativă cu cea a unui lapte demachiant. Intră în piele extrem de repede, are factor de protecţie UV 15, iar cel mai important lucru este acela că formula este compatibilă cu fondul meu de ten.

Până să descopăr această cremă de faţă nu m-am simţit niciodată atât de bine cu tenul meu. Această cremă a reuşit să-l uniformizeze şi să creeeze mediul ideal pentru propria sa regenerare. Un alt plus al acestei creme este faptul ca are conţinutul condiţionat într-un ambalaj practic, igienic şi uşor de dozat, produsul nu mai stă astfel în contact direct cu mediul încojurător de fiecare dată când îl deschidem.

DSC_0516

DSC_0518

DSC_0520

DSC_0525

Pe Olay.ro puteţi afla rutina de îngrijire a tenului ce este personalizată în funcţie de necesităţile şi preferinţele fiecărei persoane în parte. Nu trebuie desigur să luaţi aceste îndemnuri personalizate ca atare, deoarece interesul lor este să-şi vândă produsul cât mai bine, dar o opinie în plus nu vă poate strica, nu?

Aş vrea să ştiu dacă folosiţi produsele Olay sau dacă sunteţi tentate să le utilizaţi!
Eu mă declar convinsă şi receptivă la a mai încerca produsele lor!
Pe curând!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: