Hai să te îndrăgosteşti!

14 mai

8. Cartonas - Ai cucerit-o pe ... fata

Hello!

Titlul articolului este destul de elocvent, dar totuşi să vă dau mai multe detalii, nu? Ieri am aflat ca vineri ,17 mai, în locaţia CTS Corner din Palas Mall se va organiza o sesiune de speed dating studenţesc. Pentru cei în căutarea iubirii, care vor să simtă fluturi în stomac sau care vor să iasă din rutina zilnică şi să se distreze acest eveniment este exact ceea ce au nevoie.

Cum funcţionează exact acest concept de speed dating? În primul rând participanţii se vor înscrie pe o listă la CTS Corner din Palas Mall(intrarea dinspre Auchan, vis-a-vis de punctul de informaţii). Ceainăria pune la dispoziţie 10 mese de întâlnire, fetele vor rămâne pe loc, iar băieţii, la fiecare 7 minute, se vor roti. Fetele vor nota băieţii care le-au impresionat, iar aceştia vor primi numerele lor de telefon la sfârşitul serii. Toată distracţia, adică 10 întâlniri,costă doar 25 de lei (preţ infim, deoarece participanţii vor primi un cocktail + flori + ciocolată)

Acum vă las să urmăriţi un mic interviu cu Laura Baban, cea care organizează acest frumos şi interesant eveniment:

D.S: Este cred pentru prima oara când CTS Corner organizează un eveniment de speed dating. Ce v-a încurajat să porniţi un asemenea eveniment?

L.B: Da, este prima noastra încercare. Iniţiativa a fost a mea şi a prietenului meu, iar ceainaria CTS Corner este locul perfect, spunem noi. E intima, relaxantă, caldă, iar canapelele sunt foarte comode, oamenii care servesc sunt faini tare, am lucrat minunat împreună. Inspiraţi de câteva filme în care a aparut ideea de „speed dating” am pornit cu gândul ca şi în Iaşi se poate organiza ceva la fel de interesant.

D.S: La ce să se aştepte viitorii participanţi de la o asemenea seară? La distracţie, cunoaştearea unor persoane interesante, dragoste sau toate acestea la un loc?

L.B: Să se aştepte la o seară unică, o seară chiar de povestit la nepoţi. Ce frumos vă sună „Eram student, am cunoscut-o pe bunica ta la un speed dating. Din prima am ştiut că ea e!” Noi chiar sperăm ca oamenii să se placă, să se mai caute, să se descopere şi poate cine stie, să rămână „doi” 🙂 E drept, nu putem „garanta” îndrăgostirea, dar putem garanta buna dispoziţie, atmosfera frumoasă şi un preaplin de distracţie.

D.S: După încheierea speed dating-ului se va organiza un fel de after party, prilej pentru participanţi să se cunoască mai bine?

L.B: După speed dating avem câteva reguli stricte. Fetele, după ce ne vor lăsa foaia cu baieţii pe care i-au ales, vor ieşi prin stânga cafenelei, iar baieţii, după ce împarţim numerele de telefon, vor ieşi prin dreapta. Zicem noi că am făcut tot ce se putea ca să le facem cunoştinţă, mai departe suntem siguri că se vor descurca singuri. Nu trebuie decât să folosească numerele de telefon, să-şi dea întâlnire şi sa râdă cu pofta de povestile pe care le are fiecare de la speed dating 🙂

D.S: Cum vedeţi voi, ca gazde, acest eveniment şi de ce îi încurajaţi pe cei în căutarea iubirii să participe?

L.B: Fiind un oraş studenţesc şi ştiind şi pe pielea noastră ce greu e să te găseşti unu cu unu cu care să te potrivesti, am zis să venim în ajutorul viitoarelor cupluri. Noi, eu şi prietenul meu, de exemplu, ne-am întâlnit printr-un „add” pe Facebook. Un amănunt daca lipsea, noi nu ne-am fi cunoscut. De aceea am vrea ca unii să aiba o şansă reala să se cunoască, să nu mai stea la mila hazardului.

2. Afis A2 - Speed Dating - D

Voi ce părere aveţi despre acest eveniment? Nu vreţi să participaţi şi poate oare să vă îndrăgostiţi?

Reclame

2 răspunsuri to “Hai să te îndrăgosteşti!”

  1. miki 15 mai 2013 la 9:22 #

    Nu comentez ca, nu de alta, da ‘ pot fi acuzata de pedofilie =))

Trackbacks/Pingbacks

  1. 17 mai | dianaelenastoica - 17 mai 2013

    […] povestit despre acest eveniment şi în postarea de aici. Organizatorii promit o seară plină de distracţie, unde îţi poţi cunoaşte chiar jumătatea, […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: