Româncele au farmec

21 mart.

Cum ai descrie o femeie cu farmec?

Este poate una dintre cele mai grele întrebări la care trebuie să răspund. Cum pot să descriu în cuvinte o femeie cu farmec, o româncă veritabilă fără a folosi clişee, fără a intra în banal? Vă spun că este foarte greu.

Pot mai degrabă să vă spun ce însemnă pentru mine o femeie lipsită total de acel farmec ademenitor. Mă întristez când văd femei ce fumează în parc în timp ce împing căruciorul, femei ce se complac în a purta haine lipsite de feminitate, ce uită să se mai îngrijească corespunzător, femei ce uită de ele pentru a se dedica altora. Consider că pentru a fi fericit cu adevărat şi ca să poţi însenina viaţa celor din jur cu prezenţa ta , trebuie să fii în primul rând în armonie cu tine.

Cel mai minunat dar pe care ni-l putem face este acela de a avea grijă atât de trupul cât şi de sufletul nostru. O carte bună, un film reuşit, o plimbare în parc, o rochie nouă sunt un adevărat balsam pentru starea noastră de spirit, ne redau speranţa şi bucuria de a fi noi înşine.

Farmecul personal este o calitate subiectivă, greu de apreciat, însă desigur iese în evidenţă atunci când femeia respectivă are o atitudine naturală , firescă şi este încrezătoare în forţele proprii. Farmecul izvorăşte din sufletul femeii, este în concordanţă cu bunătatea acesteia, cu puterea de a înfrunta încercările vieţii fără a se schimba, fără a se împietri.

În ţara noastră sunt foarte multe Românce cu Farmec, femei ce se află printre noi, ce ne-au crescut, ce ne sunt surori, prietene, alaturi de care servim la birou cafeaua de dimineaţa sau poate de ce nu de la care cumpărăm pâine la supermarker. Depinde numai de noi dacă le descoperim farmecul personal, dacă învăţăm să-l apreciem la adevărata valoare.

Compania românească Farmec a lansat campania Românce cu Farmec, o aducere în prim plan a adevăratelor valori feminine, o chemare a redescoperiri farmecului personal. Farmecul româncelor este atemporal, aşa că nu uitaţi să-l apreciaţi în fiecare zi.

De asemeni vă puteţi exprima ideile şi gândurile în timp real atât pe Facebook cât şi pe Twitter.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2013.

 

Reclame

3 răspunsuri to “Româncele au farmec”

 1. viper2007minerva 21 martie 2013 la 22:57 #

  Imi place foarte mult videoclipul tau…original si creativ! Mult scces in continuare in competitie! 🙂

  • dianafoc 22 martie 2013 la 8:25 #

   Multumesc foarte mult pentru apreciere!
   Iti tin pumnii si tie! :-*

 2. viper2007minerva 21 martie 2013 la 23:00 #

  succes*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: