Cum să te îndrăgosteşti zilnic de viaţă!

5 mart.

M-am întrebat de multe ori ce este frumuseţea naturală.Am încercat să-mi “dezbrac” mintea de stereotipuri împământenite despre acest subiect,să-mi dau seama cu adevărat oare aceasta este doar reflexia din oglindă sau porneşte de undeva din adâncul nostru?

Îmi aduc aminte de o zicală veche care sună cam asa:”Frumuseţea este în ochii celui care o priveşte”.Este adevărat,conceptul de frumuseţe este subiectiv,este privit de fiecare în mod unic,simţit diferit,însă nu trebuie să uităm de esenţa acestui aspect,frumuseţea hărăzită de natură,cea subtilă şi pură ,cucereşte prin simplitatea ei,îngenunchează cele mai critice priviri,minunează şi aduce bucurie ochilor.

Fiecare femeie este plină de FARMEC,frumuseţea este o stare de spirit inocentă,provine din adâncul nostru şi este concretizată în postura plină de feminitate a corpului,în acea sclipire de fericire şi linişte din ochi.Această simţire minunată îmi şopteşte zilnic „Îndrăgosteşte-te de viaţă!”,dă-ţi frâu liber sentimentelor,iubeşte,trăieşte fiecare moment cu intensitate.

Frumuseţea naturală nu este ca un balon de săpun,nu este efemeră şi nu poate fi păcălită sau confundată de micile trucuri de machiaj care nu pot conduce decât la o frumuseţe de moment.Noi suntem singurele care putem menţine frumuseţea dăruită de natură,iar îngrijirea tenului este un ritual nelipsit din rutina noastră zilnică.

Mereu am susţinut produsele cosmetice româneşti,poate din mândrie naţională,dar cu siguranţă pentru că sunt de o calitate excepţională şi conţin multe ingrediente extrase din natură.

Brandul Farmec are o experienţă pe piaţa de produse cosmetice de peste 120 de ani,având astăzi o recunoaştere atât în România cât şi pe plan mondial.Cu o istorie importantă în acest domeniu şi îngrijindu-se de frumuseţea si sănătatea româncelor de multe decenii Farmec nu încetează niciodată să-şi surprindă consumatoarele,ţinând pasul cu noile tendinţe şi răspunzând nevoilor acestora,anticipându-le.

De curând a fost lansată cu succes gama Farmec Natural (www.farmecnatural.ro) care işi propune să readucă în prim plan frumuseţea adevărată.Principiile active folosite în noua gamă de produse sunt de origine naturală precum argan,gălbenele şi aloe vera ce sunt utilizate în scopul de a reda frumuseţea şi sănătatea pielii, ce se confruntă astăzi din ce în ce mai mult cu multipli factori de stres.

Aceste ingrediente recunoscute pentru proprietăţile lor din cele mai vechi timpuri se transpun în produse de îngrijire diversificate precum creme de faţă,şerveţele demachiante,şampoane sau creme de mâini,toate destinate celor trei tipuri de ten astfel:

 • pentru tenul normal se recomandă produsele pe bază de gălbenele
 • pentru tenul uscat produsele pe bază de argan
 • pentru tenul gras produsele pe bază de Aloe Vera

Giulia Ambasador gama Farmec Natural povesteşte cu drag despre amintirile ce le are despre “casa cu farmec”,de respectul şi consideraţia faţă de acest valoros brand românesc cât şi despre motivele şi dorinţa de a se implica în acest proiect.
Giulia Anghelescu este o alegere minunată întocmai precum produsele a căror imagine este ,fiind totodată cea mai bună şi firească alegere.În persoana ei putem vedea o soţie,o mamă,o cântăreaţă de succes,dar mai ales o femeie naturală,plină de energie care se îndrăgosteşte zilnic de viaţă.

Deoarece iubeşte şi protejează natura produsele Farmec Natural nu sunt testate pe animale,nu conţin parabeni,fiind bogate în extracte şi uleiuri naturale.

Produsele Farmec Natural pot fi achiziţionate din magazine obişnuite,farmacii,supermarketuri,hipermaketuri ,dar şi de pe site-ul www.farmec.ro

Pentru că sunteţi persoane active şi informate puteţi fi la curent cu ultimele noutăţi legate de Farmec,concursuri şi puteţi primi sfaturi specializate urmărind contul de Facebook cât şi pe cel de Twitter.

Acest articol a fost scris cu mult drag pentru Spring SuperBlog 2013.

Reclame

2 răspunsuri to “Cum să te îndrăgosteşti zilnic de viaţă!”

 1. miki 6 martie 2013 la 8:30 #

  Am vazut produsele deja in magazine si ma gandesc sa cumpar o crema cu argan cu proxima ocazie. Si eu sunt foarte multumita de cosmeticele romanesti si, in special, de cele facute de Farmec.
  Am in plan un review a peeling-ului cuticular facut de ei care-i cel mai bun folosit de mine pana acum.

  • dianafoc 6 martie 2013 la 9:21 #

   Stiu ca mi-ai spus de el,abia astept sa-i vad review-ul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: